Thursday, 29 March 2012

"Segmen Blogwalking & Tambah Followers Oleh Lisa"



#maklumat lebih lanjut KLIK SINI! DAN FOLLOW LAH LISA OKAYY? 
JANGAN LUPA, folo saya sekali. hiihii, OKAY dalam segmen nii, i promise you, ill follow you bck but make sure uols letak website korang yang betul okay. thumbs up Y .


hai awak semua. kali kedua saya join segmen follow-mengfollow ni. segmen pertama tak jalan. k hampeh. tak serius pun, tapi kecewa siket jerp 

sangat berharap yang segmen kedua ni berjalan dengan lancar. di samping menambah followers, kita juga secara tak langsung merapatkan silaturrahim, kankankan? betoll lahhh --'


okay, awakk meh laa joinn segmen nii. lagi ramai lagi gempakkk . uyooooo :] tarikh tutup ni 18 Mei 2012 sempena dengan tamatnya praktikal kak Lisa. hihi . jom join ramai-ramai . byeeeee 

2 comments:

  1. Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak . dah balas kunjungan ;)

      Delete

  • Hello peeps welcome to my *unprivate diary* HAHA so enjoy yrself here ok? Selamat menggodek cerita bosan & Have fun hiks