Tuesday, 10 February 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Klik sini WOW


KLIK BANNER ATAU [[SINI]]


Thanks kak emma jemput saya join GA. Saya dah follow blog kak emma hihi sila rasa terharu. Yang lain tu saya jarang active melainkan wechat & ws je. Okay akak, get ready dengan wish saya yang agak panjang tapi saya rasa tak berapa nak panjang sangat kot.


Disesebabkan saya tak kenal akak maka saya cabar diri untuk join. eh tetiba kan? tak macam ni, mana tau ada rezeki kan. hadiah gempak giler sapa tak teringin? mata saya dah blink blink. maaf saya tak pandai berpuitis untuk menarik perhatian akak emm saya bukan pelajar sastera em maaf.


Okay akak, sebenarnya birthday akak lambat lagi kan? 22 Mac wuish lambat lagi. Tapi dont worry zaman sekarang beredar dengan pantas tanpa kasihankan sesiapa. Sebab tu pepatah siapa cepat dia dapat, wujud. Tapi untuk GA ni, nasib baik akak tak buat siapa cepat join dia dapat hadiah hebat. nasib baik tau. Kalau tidak, memang takda harapan lah saya. 


So, wish untuk harini macam advance punya wish lah kan hehe. ok baru nak start wish


Assalamualaikum akak. Sempena hari lahir akak yang ke-24 ni, dena nak ucapkan happy advance birthday memandangkan terlalu awal wishnya. Moga akak dalam lindungan Allah serta dipanjangkan umur. Keep pretty ok. even dena tak kenal akak secara em secara betul-betul kenal lah kan, tapi dena tahu akak ni mesti baik, sopan, penuh keayuaan ha gittew. moga tahun ni kehidupan akak penuh dengan kegembiraan. Tapi akak jangan risau, kalau kesedihan melanda, tu maknanya Allah nak uji akak. I wish akak tabah serta kental untuk hadap ujian tu. Masa tu akak jangan pikir betapa susah nak handle ujian tu tapi akak ingat hikmah yang menanti akak. ok? Moga akak dikurniakan kawan yang always support akak tak kira senang atau susah. Moga apa yang akak ingin sampaikan samada secara lisan atau apa apa je kat sapa sapa je, dimudahkan oleh Allah. Akak, umur dah hampir 24 hiks so calonnya dah ada ke belum? eh jap, akak sebenarnya dah kahwin ke belum?  dena tak kenal akak sangat dan taktahu apa-apa sebab tu dena adakan segmen sesi perkenalan tapi tak sempat nak kenal-kenal lagi kan? its okay. ok sambung pasal kahwin hahahahaha ya Allah dena ni tak habis habis kan? ok ok kalau akak belum kahwin, dena doakan akak jumpa calon yang sesuai dengan akak. moga dia boleh pimpin akak dan segala macam lagi lah. so kalau nak kahwin nanti jangan lupa orang pertama yang akak kena jemput, DENA tauuuuu hahaha. Moga disayangi orang sekeliling. sempena birthday ni jugak, dena doakan akak dapat capai cita-cita serta azam tahun ni. moga tiba tiba masa birthday dapat iphone 6 ke wahhh mesti best kan. in shaa Allah. ok dena dah taktahu nak wish apa, em enjoy your birthday nanti ok. so once again, HAPPY ADVANCE BIRTHDAY yaayyy 


ps: hahaha nak cerita pasal ikhlas ni biar diri sendiri dengan pencipta ajelah tahu. sbb orang takleh sukat ikhlas mana diri kita. doa yang dena tembak kat atas tu inshaa-Allah ikhlas. hadiah tu cuma nak bagi nampak je kan. tapi dena tak kisah. karang akak ingat wish bukan main sebab nak hadiah je kan. so, itu je yang dena mampu. maaf kalau ada tak best kat mana mana. 

With Love,
Dena

11 comments:

  1. Assalamualaikum hai adik dena ,

    alololo so sweet nya wish , akak suke akak suke :)

    cek link url awak kat sini ye ? kalau xde bgtaw nahh :) http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
  2. btw akak dah kawin sayang , doakan akak dapat baby cecepat taw :)

    ReplyDelete
  3. saya dari GA yang sama, goodluck :)

    ReplyDelete
  4. gud luck,,,^_^
    saya pun join gak,,
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih ya semua. saya jenguk awak semua balik :)

    ReplyDelete
  6. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

  • Hello peeps welcome to my *unprivate diary* HAHA so enjoy yrself here ok? Selamat menggodek cerita bosan & Have fun hiks