Wednesday, 11 February 2015

Birthday Giveaway by Farahana Ramlan

Klik sini dulu
Klik banner atau [[SINI]] untuk join
Yay jumpa lagi dalam Birthday GA ni. Ni kali kedua saya join GA wuuu tahniah dena. First, i wanna thank to Farahana sebab invite saya. Korang yang nak join  boleh dengan senang hati gi klik banner tu tau. join cecepat weh tinggal dua hari je lagi GA ni bakal melabuhkan tirai haa gittew. cepatttttt klik banner dan baca dan fahamkan dan terus buat entry. jangan baca ucapan saya hahahahahhaha saya tak pandai nak wish orang punya birthday. jangan baca tau melainkan tuan yang bakal sambut birthday hiks
Okay sebenarnya tak tahu nak mula ayat cemana. ok ok macam ni. Assalamualaikum Farahana. Birthday kau lagi tiga hari tau tiga hari!!! tolak harini dah tinggal dua. dah tak lama dah. dan masa kau baca wish entry ni maybe masa birthday kau. kan? wow best tak dapat banyak ucapan? so, HAPPY BIRTHDAY!!! yay kau dah tua dah tua yay. aku cakap macam tu sebab umur kita sama tapi memandangkan birthday aku bulan sepuluh wahahahaha lambatkan so aku rasa aku masih muda. nak panggil kau akak boleh tak hahahaha ok its a joke and im joking kakakaka. but no worries, lambat ke cepat masa tetap berjalan kan? In shaa Allah, sampai lah masa aku nanti hihi. Jadi aku kat sini firstly nak ucap thanks sangat jemput aku join GA ni. tapi aku tertanya-tanya jugak. bukan sepatutnya kitaorang ke yang bagi hadiah kat birthday girl? tapi lain pulak sebaliknya hahahaha takpelah. sempena birthday kau, aku doakan kau panjang umur. harap suatu hari boleh jumpa tak kisah lah kat mana mana sekalipun. kalau bukan disini, disana kan ada. ya, ada. sebab kau ni baik sangat buat GA, aku doakan rezeki kau tak putus. results dah nak keluar. ok takyah cakap gerun sbb aku kat sini pun rasa benda yang sama. cuma nak wish kau berjaya dalam apa-apa pun bukan setakat disini ok. moga results gempak. nanti dapat results, share dengan aku eh. ok cukup pasal results. aku doakan lagi segala urusan kau dipermudahkan oleh Allah. moga iman makin kuat makin kukuh makin mantap. moga dijauhkan dari segala keburukan. moga disayangi orang sekeliling. moga dikurniakan kawan yang always support kau susah senang. stay flawless stay pretty. maaf ler ter-wish panjang pulak. tak sengaja. maaf ok. disebabkan aku tak kenal kau hahahaha nampak tak, so aku taktahu nak describe cemana. oh btw, salam perkenalan salam ukhuwah :) ah btw *btw lagi* kau dah ambik lesen kereta ke belum? kalau belum, cepat ambik manatau nanti jumpa ke kan, boleh lah kau bawak aku round tempat kau. ok tetiba sangat ya Allah. teringin nak berkawan dengan aku tak? hehehehe kau jawab sendiri takyah cakap dekat aku tau. haa aku dah takde benda nak wish tu tetiba keluar soalan cepumas ahaks so apa-apa pun kau jaga diri bebaik tau. dah lapan-belas do kau hahaha percaya tak? once again, happy becoming birthday pretty. have a blast. enjoy your day *wink* 
  

ps: maaf kalau gaya bahasa agak kasar. dalam kasar ada sopannya eg saya banyak letak "hahahaha" kan? yeah, its me.  maaf kalau ada yang tak selesa em. kalau ada yang tak enak, anggap je tu gurauan. senang cerita, yang baik datangnya dari Allah, yang buruk datangnya dari saya sendiri. Adios
With love,
Dena

3 comments:

  1. Singgah sini dan nak ucap good luck =)

    ReplyDelete
  2. good luck dari segmen yang sama ;D

    jemput join yaa hadiah ohsem menanti
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete

  • Hello peeps welcome to my *unprivate diary* HAHA so enjoy yrself here ok? Selamat menggodek cerita bosan & Have fun hiks